★★★★ Maritim Hotel Berlin, Berlin, Tyskland

:

: 3

Guidelines til gæsteanmeldelser på Booking.com

For at stedets karakter og indholdet i anmeldelserne skal være relevant for din kommende tur, arkiverer vi alle anmeldelser som er ældre end 24 måneder. Det gælder overnatningssteder som har mere end 30 anmeldelser.

Det er kun gæster, som har booket igennem Booking.com og som har boet på overnatningsstedet, som kan skrive en anmeldelse om stedet. På den måde er vi sikre på, at vores anmeldelser kommer fra faktiske gæster, som dig. Findes der nogen bedre til at fortælle om morgenmaden var god, om personalet var venligt eller om der var stille på værelset end en, der selv har prøvet at bo på stedet?

Vi vil gerne dele din historie med andre - både det gode og det dårlige. Vi beder dig blot om at følge nogle simple retningslinier.

Vision for anmeldelser

Vi tror på, at anmeldelser og svar fra overnatningsstederne er med til at give et nuanceret billede af virkeligheden og at de kan være med til at hjælpe gæsterne med at tage de rigtige beslutninger i forhold til at vælge et overnatningssted.

Principper for anmeldelser

Det indhold, der bliver sendt ind til Booking.com reflekterer dedikationen fra vores gæster og overnatningssteder og vi behandler alt indhold med den største respekt.

Vi offentliggør alle kommentarer, både positive og negative, så hurtigt som muligt efter vi har kontrolleret at de overholder Booking.coms retningslinjer. Vi holder desuden indsenderen opdateret om status for indholdet.

Når en anmeldelse er blevet indsendt, kan du redigere den ved at kontakte Booking.coms kundeservice.

Vi bruger de samme retningslinjer for alt brugergenereret indhold, uanset om det er indsendt af gæsten eller overnatningsstedet.

Vi lader brugeren tale frit og vil ikke afgøre, om det er sandt eller ej. Vores rolle i Booking.com er at sørge for, at alles meninger bliver hørt.

Retningslinjer for anmeldelser

Disse retningslinjer har til formål at gøre indholdet på Booking.com relevant og familievenligt, men uden at hindre at personer kan udtrykke stærke meninger. Det samme gælder også de følelser brugeren måtte give udtryk for.

Indholdet skal være rejserelateret. De mest hjælpsomme kommentarer indeholder detaljer der hjælper andre med at træffe bedre valg. Du bedes undgå at inkludere personlige, politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Indhold med reklamer bliver fjernet, og indhold der nævner servicen fra Booking.com bør videresendes til vores kundeservice eller vores serviceteam for overnatningsstederne.

Indholdet skal passe til et globalt publikum. Du bedes undgå at bruge bandeord eller lignende. Kommentarer der indeholder hadefulde, diskriminerende, seksuelle, voldelige eller truende ord eller støtter ulovlige aktiviteter vil ikke blive offentliggjort.

Alt indhold skal være ærligt og personligt. Anmeldelser er bedst, når de er ærlige og originale. Dine kommentarer skal være skrevet af dig. Overnatningsstederne på Booking.com skal ikke give sig ud for at være gæster eller købe sig til bedre anmeldelser. Forsøg på at påvirke andre overnatningssteders gennemsnitskarakter negativt ved at indsende falske anmeldelser tolereres ikke.

Værn om privatlivet. Booking.com forsøger altid at skjule private oplysninger såsom e-mails, telefonnumre, websites og andre personlige oplysninger.

De holdninger der kommer til udtryk gennem brugergenereret indhold, er skrevet af gæster og overnatningssteder på Booking.com og er ikke Booking.coms egne holdninger. Booking.com tager ikke ansvar for disse kommentarer eller svar. Booking.com stiller kun (uden ansvar for at bekræfte eller undersøge) indholdet til rådighed og udgiver ikke selv disse kommentarer og svar.

Som standard bliver anmeldelser sorteret afhængigt af datoen og andre kriterier der skal vise dig de mest relevante anmeldelser, blandt andet: dit sprog, anmeldelser med tekst og anmeldelser der ikke er anonyme. Andre sorteringer kan være tilgængelige (f.eks. type rejsende, karakter, m.m.)